17.2 C
Athens

Premier League: «Μάχη» για το Χρυσό Παπούτσι με Σαλάχ και Κέιν

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή Premier League, με την αγωνία να μένει αμείωτη, καθώς η «κούρσα» για το Χρυσό Παπούτσι έχει μετατραπεί σε θρίλερ για τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Χάρι Κέιν, οι οποίοι ισοβαθμούν με 22 γκολ.

Απίστευτο θέαμα και συγκινήσεις μας προσφέρει και τη φετινή σεζόν, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, το αγγλικό πρωτάθλημα, με πέντε ομάδες (Λέστερ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ) να διεκδικούν μία θέση στην τετράδα -η Γιουνάιτεντ έχει διασφαλίσει ήδη τη μία).

Εκτός από τις ομάδες, τη «μάχη» τους δίνουν την ίδια στιγμή και οι δύο σταρ των Λίβερπουλ και Τότεναμ. Τόσο ο Σαλάχ, όσο και ο Κέιν, σκόραραν στα ματς της Κυριακής (16/5) κόντρα στις Γουέστ Μπρομ και Γουλβς αντίστοιχα, φτάνοντας αμφότεροι τα 22 γκολ, όπου και ηγούνται της κούρσας για το Χρυσό Παπούτσι.

 

Τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, είναι σημαντικά και για τις ομάδες τους, αλλά και για τους ίδιους, οι οποίοι θα δώσουν μία προσωπική μονομαχία για να κατακτήσουν το τρίτο τους Golden Boot.

 

Για την ιστορία ο Αιγύπτιος σταρ έχει καταφέρει δυο χρονιές (2017/18, 2018/9) να τερματίσει στην πρώτη θέση με 32 και 22 γκολ αντίστοιχα, ενώ το 2015/16 και 2016/17 τερμάτισε ο Κέιν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς