16.2 C
Athens

Μαουρίσιο: Είναι θλιβερή στιγμή και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας

Ο Μαουρίσιο σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, στη βαριά εντός έδρας ήττα από τους Ερυθρόλευκους με 4-1.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για θλιβερή στιγμή, ενώ σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνουν οι Πράσινοι προκειμένου να διεκδικήσουν τίτλους την επόμενη σεζόν ξεκαθάρισε πως πρώτα πρέπει να γίνει αυτοκριτική από όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίσιο στα κανάλια Novasports:

Για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 4-1: «Είναι θλιβερή στιγμή και όχι μόνο για αυτόν τον αγώνα, αλλά για όλη την αγωνιστική περίοδο. Είχαμε έναν στόχο, τον οποίο δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε. Το γεγονός ότι ολοκληρώσαμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε ένα ντέρμπι με μία ήττα είναι πραγματικά στενάχωρο και άσχημο».

Για τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού: «Όλη η χρονιά ήταν δύσκολη και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο με τον κορωνοϊό. Όλα όσα βίωσε ο κόσμος δεν ήταν εύκολα. Δυστυχώς, δεν ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλαμε. Άρα, αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι για όλη την ομάδα να αναλάβουμε τις ευθύνες όλης της σεζόν. Και δεν αναφέρομαι μονάχα στους παίκτες, αλλά σε όλους όσοι δουλεύουν στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε σε περισσότερες νίκες. Τώρα ξεκινάει μία ανάπαυλα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτούμε για να επανέλθουμε δυνατότεροι τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει ξανά τίτλους: «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Το βασικό είναι όλος ο κόσμος να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Ο κάθε ένας που δουλεύει σε αυτόν τον σύλλογο να κάνει την αυτοκριτική του και από εκεί και πέρα να δει μπροστά έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλύτερη σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς