15.9 C
Athens

Φουντώνει τις φήμες ο Ραούλ: Η Ρεάλ είναι το σπίτι μου και θέλω να συνεχίσω εδώ

Ο Ραούλ Γκονζάλες είναι το φαβορί, μαζί με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, στην περίπτωση που τελικά ο Γάλλος τεχνικός αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με τον Ισπανό να φουντώνει τις φήμες.

Το μέλλον του Γάλλου προπονητή με το σύλλογο της Μαδρίτης φαντάζει αβέβαιο, καθώς σύμφωνα με τις αναφορές στον ισπανικό Τύπο, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «μερένγκες».

Την ίδια στιγμή η έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από το ζήτημα αυτό θέλει τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ, Ραούλ Γκονζάλες, να είναι ο ισάξιος αντίπαλος του Αλέγκρι, που προς το παρόν φέρεται ως η δεύτερη επιλογή.

Στην παρούσα φάση μάλιστα, ο Γκονζάλες διατελεί χρέη προπονητή στη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια. Μάλιστα, σε δηλώσεις του αναφέρει πως ο ισπανικός σύλλογος είναι το σπίτι του, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να παραμείνει.

«Αυτό είναι το σπίτι μου (Ρεάλ) και εδώ θέλω να είμαι. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον κανενός», τόνισε αρχικά, προσθέτοντας:

«Μάθαμε πολλά φέτος. Είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Δεδομένου ότι αποφάσισα πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια να είμαι προπονητής, έπρεπε να είμαι στο σπίτι, στο κλαμπ μου, να αποκτήσω εμπειρία και να προπονηθώ με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι άνθρωπος του κλαμπ, είμαι χαρούμενος στο σπίτι και ανυπομονώ να συνεχίσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς