21.5 C
Athens

Τέλος ο δανεισμός του Σιμάο, επιστρέφει στην ΑΕΚ

Ο δανεισμός του Νταβίντ Σιμάο στη Μορεϊρένσε ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος χαφ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αθήνα και την ΑΕΚ, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Η Ένωση παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο τον 31χρονο στη Μορεϊρένσε ως το τέλος της σεζόν. Στην πορτογαλική ομάδα κατέγραψε 16  συμμετοχές, μοιράζοντας και δυο ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2022 εκπνέει το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους και όπως αναφέρει δημοσίευμα της «A Bola» είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ένωση.

«Ο Νταβίντ Σιμάο δεν θα συνεχίσει να υπηρετεί την Μορεϊρένσε. Ο 31χρονος μέσος έφτασε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως δανεικός από την ΑΕΚ και βοήθησε το σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία, όμως στο ματς με την Μπράγκα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς συνδέεται με το πέναλτι που έκανε γκολ και ηττήθηκε η Μορεϊρένσε (2-1), ενώ δέχθηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξει στο τελευταίο ματς της σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς