21.7 C
Athens

Σάντσες: Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό

Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (16/5, 19:30), στο φινάλε της φετινής Super League.

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ των Πράσινων τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για ένα ξεχωριστό ματς, όπως το χαρακτήρισε!

«Προετοιμαζόμαστε και νομίζω είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Πέρα από το ματς με τον Άρη, που δεν δείξαμε όσα θα θέλαμε, θεωρώ ότι για το συγκεκριμένο ματς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο» τόνισε αρχικά ο Σάντσες, ο οποίος αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη, λέγοντας:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πάνω από όλα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι, ώστε να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες στον αντίπαλο. Να έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο».

Τέλος, αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, ο 31χρονος αμυντικός ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα ντέρμπι: «Για εμάς αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ουσιαστικά, τα ντέρμπι, όπως ξέρετε, είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος. Οπότε και εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας για να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς