16.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Η πιθανή εντεκάδα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (16.05, 19:30) στο τελευταίο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν στην Super League.

Οι Πράσινοι έχουν εναποθέσει τις μοναδικές ελπίδες τους για την Ευρώπη στο διαιτητικό δικαστήριο για την υπόθεση που εμπλέκει τον Άρη σε πλαστογραφία, ωστόσο οι πιθανότητες για τιμωρία των Κιτρίνων, μετά και την ομολογία του Λάσκοφ περί δικής του ευθύνης, είναι ελάχιστες.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να δώσουν έναν δικό τους πανηγυρικό τόνο στο φινάλε της σεζόν, χαρίζοντας κι άλλες χαρές στον κόσμο τους. Το μήνυμα του Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρο. «Πάμε για τη νίκη, όπως και σε κάθε ματς.»

https://athlosnews.gr/olympiakos-me-vasiko-kalogeropoylo-kai-stocho-ena-idaniko-finale/

Στα πλάνα των γηπεδούχων των πολλών απουσιών συναντάμε εκπλήξεις, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να ετοιμάζει τον 19χρονο Χριστογεώργο για να καλύψει το κενό του Σωκράτη Διούδη.

Οι Πράσινοι αναμένεται να παραταχθούν σε σχηματισμό 4-3-3 με τους: Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια, Βέλεθ-Σάντσες στο κέντρο της άμυνας και Μολό, Χουάνκαρ στα δύο άκρα.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ, ενώ τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ξενόπουλος, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Καρλίτος και Ιωαννίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς