19.2 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δέχθηκε άνανδρη ρατσιστική επίθεση ο Κάστρο, δεν θα το αφήσουμε έτσι»

Ρατσιστική επίθεση από τον Μανώλη Μπέρτο κατήγγειλε ο Φάμπρι Κάστρο στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ, με τους Ηπειρώτες να εκδίδουν ανακοίνωση για το περιστατικό, κατηγορώντας τον διαιτητή που δεν τιμώρησε τον Κολομβιανό με κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΛ πήρε το τρίποντο κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» με 2-0, με μία νίκη που στην πραγματικότητα είναι αδιάφορη, αφού οι «βυσσινί» έχουν υποβιβαστεί.

 

Παρόλα αυτά, η αναμέτρηση στο «Αλκαζάρ» στιγματίστηκε από την καταγγελία του Κάστρο, ο οποίος ανέφερε πως δέχθηκε επίθεση με ρατσιστικό σχόλιο από τον Μανώλη Μπέρτο.

Με τη σειρά του, μετά το φινάλε του αγώνα, ο ΠΑΣ με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για το περιστατικό μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών, τονίζοντας πως δεν θα το αφήσουν έτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είμαστε βαθύτατα δυσαρεστημένοι για το χαμηλό επίπεδο της φιλοξενίας από τον κ. Κούγια και την ομάδα του, αλλά κυρίως από την διαιτησία που τιμώρησε με κίτρινη τον ποδοσφαιριστή μας που δέχθηκε άνανδρη ρατσιστική επίθεση.

Αντί να προστατεύσει το ποδόσφαιρο και να αποβάλει άμεσα τον παίκτη της Λάρισας, στο ημίχρονο στις διαμαρτυρίες της ομάδας μας δήλωσε ότι δεν άκουσε τίποτα.

Η συγγνώμη την ώρα του αγώνα στον Κάστρο που είδαμε στην κάμερα πρέπει να ήταν μάλλον για αυτό που δεν άκουσε.

Αυτός δεν άκουσε, αλλά εμείς είδαμε και δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Δεν μπορεί να είναι ανεκτό να υποτιμάται και να προσβάλλεται κάποιος άνθρωπος λόγω φυλής ή χρώματος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς