21.5 C
Athens

Ατρόμητος – Βόλος 1-0: Ιδανικό φινάλε με γκολ και αντίο από τον σπουδαίο Ούμπιδες (vid)

Ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό παραμύθι έφτασε στο τέλος του. Ο Χαβιέρ Ούμπιδες ανακοίνωσε την Παρασκευή (14/5) την αποχώρηση του από την ενεργό δράση και μερικές ώρες αργότερα ο Αργεντινός αποχαιρέτησε τους φίλους του συλλόγου με ένα νικητήριο γκολ απέναντι στον Βόλο που έδωσε στον Ατρόμητο το τρίποντο στο φινάλε των πλέι άουτ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί, αλλά και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου ήταν εμφανώς φορτισμένοι από το αντίο του αρχηγού μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα. O 39χρονος Αργεντίνος μέσος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου τα τελευταία οχτώ χρόνια με 277 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις! Στην Ελλάδα μας συστήθηκε το 2009 με τον Ολυμπιακό Βόλου και έκτοτε – με εξαίρεση τη σεζόν 2012/2013 – αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα.

Το φινάλε ήταν γλυκό για τον Αργεντινό που έγραψε τη δική του ιστορία στον σύλλογο και αναμένεται να συνεχίσει σε διαφορετικό πόστο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνδυασμό πάντα με τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΥΜΠΙΔΕΣ

 

Ο Ούμπιδες σκόραρε με πέναλτι στο 62ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 απέναντι στον πρωτοπόρο των πλέι άουτ Βόλο και αποχώρησε εν μέσω αποθέωσης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 1-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 62′ πεν. Ούμπιδες

Διαιτητής: Καραντώνης

Κίτρινες: Σάλομον / Γκρίλο

Ατρόμητος (Παντελίδης): Γιαννιώτης, Νταβιώτης (69′ Νάτσος), Γούτας, Στρούγγης, Αθανασίου (83′ Γκαλβάο), Ούμπιδες (90+3′ Οικονομίδης), Σάλομον, Ραμπέγιο (69′ Μουνίθ), Ενσικουλού (68′ Χριστοδουλόπουλος), Γιακουμάκης, Μανούσος

Βόλος (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Ντεντάκης (59′ Κρητικός), Γκρίλο, Μήτογλου, Τσοκάνης, Φεράρι, Κιάκος (46′ Ριένστρα), Μπαριέντος (87′ Σαλβαδόρ Σάντσες), Λογαράς (63′ Τέκιο), Μπουένο, Μπαρτόλο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς