19.3 C
Athens

Μυθικός Λεβαντόφσκι: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Μίλερ και τον τίμησε με μπλουζάκι (vid)

Ο απίστευτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, σκοράροντας κόντρα στη Φράιμπουργκ και έφτασε τα 40 γκολ με την Μπάγερν στη σεζόν, πανηγυρίζοντάς το με επικό τρόπο.

Και είναι γεγονός. Ο Πολωνός σούπερ σταρ έφτασε και ετοιμάζεται να καταρρίψει το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μίλερ, το οποίο έμενε «απαραβίαστο» για 50 χρόνια (1971-72).

Ο Λέβα άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απέναντι στη Φράιμπορυγκ και πλέον συγκατοικεί στο πάνθεον της ιστορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου με τον θρυλικό Μίλερ.

 

Μάλιστα, έχει πια μπροστά του την ευκαιρία να τον ξεπεράσει μια για πάντα, είτε στη σημερινή αναμέτρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, είτε στο τελευταίο παιχνίδι για το φινάλε της φετινής σεζόν με την Άουγκσμπουργκ (22/5).

Αμέσως, μετά το 40ό γκολ του, ο Πολωνός «killer» κατευθύνθηκε προς την κάμερα και τίμησε τον «Bomber», με ένα ειδικά αφιερωμένο μπλουζάκι κάτω από τη φανέλα του με το σλόγκαν «Για πάντα Γκερντ». Στη συνέχεια, όλη όσοι βρίσκονταν στον πάγκο της Μπάγερν σηκώθηκαν όρθιοι να χειροκροτήσουν τον σούπερ σταρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς