15.9 C
Athens

Serie A: Οι ομάδες ζήτησαν από τους παίκτες να μείνουν απλήρωτοι για 2 μήνες!

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της στον οικονομικό προϋπολογισμό των ομάδων, έχει φέρει πολλαπλές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των εσόδων από την πλειοψηφία των συλλόγων στη Serie A.

Την αρχή έκανε η Ίντερ όταν και ζήτησε την κατανόηση από τους παίκτες που απαρτίζουν το φετινό της ρόστερ, ξεκαθαρίζοντας ότι προκειμένου να σωθεί ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν και να μην οδηγηθεί ο σύλλογος στην χρεωκοπία θα χρειαστεί να ξεχάσουν το μηνιάτικο τους για τις 8 τελευταίες εβδομάδες.

Με την ίδια λογική και ανάγκη, άλλες 15 ομάδες της Serie A έκαναν αίτηση στην Ένωση Ποδοσφαιριστών Ιταλίας να δεχτούν την μη πληρωμή μισθών διάρκειας δύο μηνών, με απώτερο σκοπό την οικονομική ανάσα στις τάξεις των ομάδων.

Προς το παρόν, κανένας παίκτης των «νερατζούρι» δεν έχει αποδεχθεί αυτή την πρόταση, ενώ οι επίσημες θέσεις των υπόλοιπων ομάδων είναι να γίνει μία γενική ενημέρωση προς την Ένωση Ποδοσφαιριστών της χώρας, ώστε να βρεθεί μία κοινή λύση και να μην κριθεί αναγκαία η προσωπική ενημέρωση του κάθε ποδοσφαιριστή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς