22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Θέλει Τικίνιο για την επίθεση

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει από τώρα το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, ώστε αφού ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό για το φινάλε των play-offs και ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, να επικεντρωθεί στους μεταγραφικούς του στόχους και τις επιθυμίες του Μαρτίνς.

Μία από αυτές είναι και ο Τικίνιο Σοάρες, που ξεχώριζε στην επιθετική γραμμή της Πόρτο πριν 2 χρόνια, πήρε «χρυσή» μεταγραφή για τη Κίνα το 2019 και στο σήμερα είναι ελεύθερος με πολλές ομάδες της Ευρώπης -και όχι μόνο- να έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Ανάμεσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός, που μετά από προσωπική επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από τα χρόνια του στη Πορτογαλία και την Γκιμαράες, θέλει να τον φέρει στο Λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο παίκτης αξιώνει συμβόλαιο που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ ο ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες ομάδες που τον διεκδικούν (ανάμεσα τους η Τράμζονσπορ, η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και η Σάο Πάολο) θα είναι μεγάλος.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έχει πετύχει συνολικά 65 γκολ και έχει μοιράσει 19 ασίστ σε 140 παιχνίδια με την Πόρτο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τη φανέλα της Τζιμέν Τίγκερ και συμβόλαιο κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς