17.2 C
Athens

ΑΕΚ Χάντμπολ: Στην Ελλάδα οι δύο τελικοί με την Ίσταντς

Επί ελληνικού εδάφους θα διεξαχθούν και οι δύο τελικοί της ΑΕΚ με την Ίσταντς για το European Cup στο χάντμπολ ανδρών, όπως ενημέρωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (ΕΗF).

Επικρατέστερη ημερομηνία τέλεσής τους είναι το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαΐου, κατά το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου των ανδρών, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του Σαββατοκύριακου 5-6 Ιουνίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο τελικός του EHF European Cup ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ίσταντς θα επαναπρογραμματιστεί, αφού και οι δύο αγώνες αναβλήθηκαν, λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Ίσταντς. Ο πρώτος αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το Σάββατο 15 Μαΐου στην Αθήνα και ο δεύτερος για το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ίσταντ. Μετά από στενές διαβουλεύσεις με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και τη σουηδική αρχή ελέγχου λοιμώξεων, η Ίσταντς ενημέρωσε την EHF την Πέμπτη ότι η ομάδα δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον πρώτο αγώνα του Σαββάτου.

Την Παρασκευή έγινε ξεκάθαρο ότι ούτε ο δεύτερος αγώνας της επόμενης εβδομάδας στη Σουηδία μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Η EHF υπογραμμίζει ότι και τα δύο παιχνίδια αναβάλλονται μόνο, δεν ματαιώνονται. Η EHF συνεργάζεται και με τις δύο ομάδες, προκειμένου να βρεθούν νέες ημερομηνίες για τους αγώνες, με την επιβεβαίωση του νέου προγράμματος να αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς