21.7 C
Athens

ΑΕΚ: Επιστροφή για τρεις, ατομικό ο Αλμπάνης

Με επιστροφές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στα Σπάτα την Παρασκευή (14/5) ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης των πλέι οφ με τον Άρη (16/5), με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει τους Έλντερ Λόπες, Λιβάι Γκαρσία και Νέναντ Κρίστιτσιτς να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ατομικό έκανε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) την περασμένη Τετάρτη (12/5) και συνεχίζει την προετοιμασία για το τελευταίο ματς με τους Κίτρινους.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς εκτός από τους Λόπες, Γκαρσία και Κρίστιτσιτς που προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, καθαρή βγήκε και η μαγνητική του Ζίγκα Λάτσι.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Σλοβένος στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ραπτικό μυ στο δεξί πόδι και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι καλά και μετά τις διακοπές θα μπορεί να μπει στις προπονήσεις.

Με απρόοπτα ωστόσο, ολοκληρώθηκε η προπόνηση, καθώς ο Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Αν αύριο δεν πονάει και μπορέσει να προπονηθεί, θα είναι και αυτός διαθέσιμος κόντρα στον Άρη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς