16.2 C
Athens

ΟΦΗ: Με Σελίμοβιτς στο τελευταίο ματς της σεζόν

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2020/21.

Με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς να προπονείται κανονικά για μία ακόμα ημέρα και να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (15/5, 19:30) εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο φινάλε των Play Out της Super League.

Το σημερινό (14/5) πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Αντίλ Ναμπί, o Πασχάλης Στάικος έκανε θεραπεία, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε για μία ακόμα ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα. Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ρικάρντο Βαζ, Φελίπε Σόουζα, Ναζαρένο Σολίς, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την 21μελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης.

Η ενημέρωση των Κρητικών στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς