20.5 C
Athens

Σήμερα η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

Σήμερα στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα στον σύζυγο και το μωρό της, από αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν επικηρυχθεί από την ΕΛΑΣ.

H σορός της κοπέλας μεταφέρεται από την Αθήνα στον Βόλο και έπειτα με πλοίο της γραμμής στο νησί, όπου μεγάλωσε. Την άτυχη Καρολάιν συνοδεύουν από την Αθήνα στον τελευταίο της προορισμό η συντετριμμένη μητέρα της, μία φίλη και λίγοι συγγενείς.

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τους δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος, οι οποίοι, σύμφωνα με τις καταθέσεις του συζύγου, ήταν τρεις, ενώ πιθανολογείται πως έξω από τη μονοκατοικία της οικογένειας περίμενε ένας τέταρτος συνεργός, που κρατούσε τσίλιες.

Oι Αρχές ερευνούν παράλληλα, ψάχνοντας κοινά στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στους δράστες, τρεις ληστείες, σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή, όπου ο τρόπος εισβολής ήταν ίδιος και χαρακτηρίστηκαν επίσης από βαρβαρότητα, καθώς οι ληστές ξυλοκόπησαν βάναυσα τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς