18.7 C
Athens

ΑΕΚ: Αντιγράφοντας (ξανά) τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό!

«Άνοιγμα» στον κόσμο της ομάδας και εγγραφή μελών στο Μητρώο του Ερασιτέχνη, κάρτες φιλάθλου, κάρτες μέλους… Σε όλα, όλοι οι άλλοι ελληνικοί σύλλογοι, ακολούθησαν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Έτσι, ακόμα μία πρωτοποριακή και ξεχωριστή ιδέα του Ολυμπιακού έγινε αντικείμενο αντιγραφής από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την έκδοση «εικονικών» εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup απέναντι στην Ύσταντς, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έλαβε τη σπουδαία πρωτοβουλία να βγάλει «εικονικά» εισιτήρια ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (12/5, 19:30) και της φιέστας του Πρωταθλήματος Ελλάδας στο ποδόσφαιρο για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και των τμημάτων του, που έχουν τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Λίγες ημέρες αργότερα, η ΑΕΚ «αντέγραψε» την ιδέα του Θρύλου και ανακοίνωσε την Τρίτη (11/5) ότι θα βγάλει «e-tickets» για τον πρώτο τελικό με τη σουηδική ομάδα. Και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Με το e-ticket παίρνεις νοητά θέση στις εξέδρες των τελικών και ενώνεις τη φωνή σου, την ανάσα σου και την ψυχή σου, με την ψυχή των παικτών μας».

Για μία ακόμα φορά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δείχνει το δρόμο και όλοι οι υπόλοιποι ελληνικοί σύλλογοι ακολουθούν το μεγαλείο του!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς