13.2 C
Athens

Η Λεβάντε τρολάρει τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο: «Μάλλον γι΄ αυτό δεν μας κάλεσαν στην ESL»

Η Λεβάντε «σκότωσε» και τις τελευταίες ελπίδες της Μπαρτσελόνα για τον τίτλο, αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 3-3 σε ένα τρελό ματς στην Βαλένθια.

Δίχως να έχει βαθμολογικό κίνητρο, σε αντίθεση με τους Μπλαουγκράνα, η Λεβάντε κατάφερε να κόψει βαθμούς και από τις 3 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην Ισπανία (Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα), κάτι που από μόνο του της δίνει το δικαίωμα να… καυχιέται!

Νίκη και ισοπαλία απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση, Ατλέτικο, επικράτηση με 2-1 στην έδρα της «Βασίλισσας» και η καταδικαστική ισοπαλία χθες κόντρα στην παρέα του Μέσι. Η Λεβάντε είναι παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια ο «φονέας των γιγάντων» στην La Liga και οι 3 μεγάλες δυνάμεις το γνωρίζουν καλά.

Με μήνυμα της στα social media η ομάδα από τη Βαλένθια θέλησε να τρολάρει τους 3 αυτούς συλλόγους αλλά και όλο το αποτυχημένο εγχείρημα της European Super League, γράφοντας χαρακτηριστικά.

«Φυσιολογικό που δεν μας έγινε πρόταση για την ESL…», εννοώντας ότι ακόμα κι εκεί θα έβρισκε τον τρόπο να δημιουργεί μπελάδες στους «μεγάλους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ TWEET

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς