21.3 C
Athens

Μπουφόν: Φεύγω από τη Γιουβέντους, δεν θα ανανεώσω

Πέταξε τη «βόμβα» ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αποκάλυψε την Τρίτη (11/5) στο «beIN Sport» την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, αναζητώντας τον επόμενο και ίσως τελευταίο σταθμό στην σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα.

O 43χρονος Ιταλός πορτιέρο θα τραβήξει χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι με τη Βένια Σινιόρα, την οποία υπηρέτησε πιστά συνολικά για 19χρόνια, κάνοντας ένα διάλλειμα ενός χρόνου με τον δανεισμό του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπουφόν και Γιουβέντους είναι «ένα» και δύσκολα οι φίλοι των «μπιανκονέρι» θα μπορέσουν να φανταστούν τον ζωντανό θρύλο της ομάδας τους μακριά της. Το συμβόλαιο ενός από τους σπουδαιότερους γκολκίπερ όλων των εποχών ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο πολύπειρος κίπερ θα αποσυρόταν.

Αμ δε! Ο Μπουφόν έκανε την ανατροπή και προανήγγειλε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Βέκια Σινιόρα τη νέα σεζόν, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο.

«Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο και δεν αλλάζει, αυτή η χρονιά, το όμορφο και πολύ μεγάλο ταξίδι μου με την Γιουβέντους θα τελειώσει. Αποφάσισα να αποχωρήσω από την Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν. Δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου εδώ», είπε ο Ιταλός τερματοφύλακας

«Έχω δώσει τα πάντα σε αυτήν την ομάδα και η ομάδα έχει προσφέρει τα πάντα σε εμένα όλον αυτόν τον καιρό. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι φυσιολογικό να έρθει κάποια στιγμή το τέλος», τόνισε ο Μπουφόν.

Πρόσφατα μάλιστα, το όνομα του σπουδαίου Ιταλού τερματοφύλακα συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό, με την «Tuttosport» να αναφέρει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι η μία από τις πέντε ομάδες που έχουν μιλήσει με τον Μπουφόν.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Γαλατάσαραϊ και Ντινάμο Κιέβου, είναι οι υπόλοιπες τέσσερις που συμπληρώνουν την πεντάδα των πιθανών προορισμών για τον Ιταλό πορτιέρο, πάντα σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα. 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς