17.4 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ξανά στα «πράσινα» μετά από 10 χρόνια η Παπαφωτίου

Στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει η Αθηνά Παπαφωτίου ύστερα από 10 χρόνια, με τους Πράσινους να προχωρούν σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη.

Η 31χρονη πασαδόρος τα τελευταία επτά χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό, όπου και έφυγε το 2014 από την Ελλάδα για να αγωνιστεί σε Στουτγκάρδη, Μιλούζ, Κονιελάνο και Κομερκέκον.

Μάλιστα, η Παπαφωτίου διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία εκτός συνόρων, κατακτώντας με τη Στουτγκάρδη το Κύπελλο Γερμανίας, με τη Μιλούζ πανηγύρισε τον ευρωπαϊκό τίτλο, με την Κονιάλο στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, ενώ έχει αναδειχθεί και κορυφαία πασαδόρος του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Ηλυσιακός ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα της βήματα και εν συνεχεία ακολούθησαν η Αγία Παρασκευή και ο Πανιώνιος.

Για πρώτη φορά τη σεζόν 2010/11 φόρεσε τα «πράσινα», με τα οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο έκανε και την επόμενη χρονιά με την ΑΕΚ, στην οποία έπαιξε για τρία χρόνια (2011/2014). Πλέον, η 31χρονη βολεϊμπολίστρια θα αγωνίζεται ξανά στον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πασαδόρο Αθηνά Παπαφωτίου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς η 32χρονη (1.81μ.) είναι εκ των κορυφαίων ελληνίδων πασαδόρων που κάνει αναμφισβήτητα τη διαφορά και προσδίδει τεράστια ποιότητα.

Η Παπαφωτίου επιστρέφει στο «τριφύλλι» έπειτα από 10 χρόνια απουσίας και φιλοδοξεί να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς