19.3 C
Athens

Γιουβέντους: Συνεχίζει κανονικά με Πίρλο μέχρι τέλος της σεζόν

Στη Γιουβέντους παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αντρέα Πίρλο με τους διοικούντες τη Βέκια Σινιόρα να αποφασίζουν να μην προχωρήσουν στην πρόωρη απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού, αλλά να συνεχίσουν μαζί του.

Αν και ο ιταλικός Τύπος έστειλε τον Πίρλο μετά τη βαριά ήττα από τη Μίλαν (0-3) , στην πόρτα της εξόδου, η διοίκηση των «μπιανκονέρι» δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη.

Εδώ και λίγο διάστημα η Γιουβέντους η συμφιλιώθηκε με την ιδέα πως δεν θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια Ιταλίας, πλέον όμως έρχεται αντιμέτωπη και με τον κίνδυνο να μην βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο Champions League, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, αφού η ήττα από τους «ροσονέρι» την έβγαλε εκτός τετράδας.

Το κλίμα στις τάξεις των «μπιανκονέρι» είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Πίρλο, ο οποίος στοχοποιήθηκε από τα ιταλικά Μέσα, με τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων στη γειτονική χώρα το πρωί της Δευτέρας (10/5) να στήνουν στον τοίχο τον 41χρονο τεχνικό.

Σύμφωνα όμως, με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον νεαρό τεχνικό και δεν θα δώσουν την σκυτάλη στον άμεσο συνεργάτη του, Ίγκορ Τούντορ, όπως γράφηκε νωρίτερα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς