20.8 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Αβέβαιο το μέλλον του Ντεμπελέ, πιέζουν οι Καταλανοί

Κάθε άλλο παρά δεδομένο θεωρείται το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο επιθετικό να μην έχει απαντήσει ακόμα θετικά στην πρόταση ανανέωσης του καταλανικού συλλόγου, αλλά να βρίσκεται σε σκέψεις και να εξετάζει όλες τις περιπτώσεις.

Ο 23χρονος εξτρέμ των «μπλαουγκράνα» έχει χάσει στα τελευταία παιχνίδια τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ρόναλντ Κούμαν, γεγονός που τον έχει δυσαρεστήσει και έχει φέρει «σύννεφα» στη σχέση του με τον Ολλανδό τεχνικό.

Το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο οι διοικούντες την Μπάρτσα έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο διεθνή. Η οριστική απόφαση του Ντεμπελέ όμως, καθυστερεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της «SPORT», γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου.

Η κωλυσιεργία του 23χρονου προβληματίζει τους «μπλαουγκράνα», με το δεχόμενο της αποχώρησής του να φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό. Υπό τον φόβο μάλιστα να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι η Μπάρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση να τον πουλήσει στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, δεδομένου ότι η ατμόσφαιρα είναι ελαφρώς τεταμένη, λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον του Ντεμπελέ, ο Κούμαν ξεκίνησε τα τελευταία έξι ματς με τον νεαρό Γάλλο στον πάγκο, ο οποίος έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν 10 γκολ αυτή τη σεζόν σε 41 παιχνίδια.

Συνεπώς, η λογική των Καταλανών είναι ξεκάθαρη. Η Μπαρτσελόνα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στον Ντεμπελέ, ξεκαθαρίζοντάς του με έμμεσο τρόπο πως εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες, δεν θα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κούμαν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς