19 C
Athens

Την Κυριακή στη χώρα μας για τον ΠΑΟΚ οι Τζόουνς-Πόουπ, την Πέμπτη ο Ουίλιαμς

Την Κυριακή στη χώρα μας για τον ΠΑΟΚ οι Τζόουνς και Πόουπ, την Πέμπτη ο Ουίλιαμς

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να οργανώνεται προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Σε ρυθμούς προετοιμασίας θα μπουν τις επόμενες μέρες οι παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς θα υπάρξει συγκέντρωση, εξετάσεις κι έπειτα έναρξη προπονήσεων. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιμένει στη Θεσσαλονίκη τρεις παίκτες του.

Ο λόγος γίνεται για τους Τζόρντιν Ουίλιαμς, Τζαμάλ Τζόουνς και Μαλίν Πόουπ. Συγκεκριμένα ο Ουίλιαμς αναμένεται στη χώρα μας, την ερχόμενη Πέμπτη (16/08), ενώ οι Πόουπ και Τζόουνς θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (19/08).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Jordin Williams θα κάνει την αρχή, καθώς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ (20:30) αυτής της Πέμπτης (16/8) και αμέσως μετά θα πάρουν σειρά ο Malik Pope με τον Jamal Jones. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής (19/8).

Ο Jamal Jones θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Arkansas, ενώ ο Malik Pope από το Sacramento. Οι δύο καλαθοσφαιριστές θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη και θα συνταξιδέψουν στο τελευταίο μέρος του ταξιδιού τους προς την Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να αφιχθούν την Κυριακή στις 20:30».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς