17.8 C
Athens

Καραργύρης: Η προπόνηση είναι ο δικός μου καθρέφτης, είναι ένας καθημερινός αγώνας

Ο Ηλίας Καραργύρης μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (9/5, 17:15), αναφέρθηκε στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με τον Άρη, ενώ τόνισε ότι περιμένει και την δική του ευκαιρία, την οποία και προσπαθεί να κερδίσει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με τον Αστέρα: «Θα είναι δύσκολο, ο Αστέρας έχει δείξει ότι είναι δυνατός στην έδρα του. Εμείς δεν έχουμε να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας. Όπως παρουσιαστήκαμε στον Άρη, παρά τις αλλαγές, σοβαροί και αφοσιωμένοι στον στόχο μας, έτσι σκοπεύουμε να παρουσιαστούμε και στην Τρίπολη».

Για τις αλλαγές στο παιχνίδι με τον Άρη: «Σίγουρα είναι σημαντικό. Μέσα σε μία χρονιά γεμάτη παιχνίδια, ενδείκνυται να γίνει ροτέισον. Ήταν σημαντικό για τα ίδια τα παιδιά που παίξανε, αλλά και για την ίδια την ομάδα. Δείξανε ότι ήταν έτοιμοι να αδράξουν την ευκαιρία τους». 

Για τα «μπράβο» του Μαρτίνς στην προπόνηση: «Εγώ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούσα να δείχνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στην προπόνηση. Αυτός είναι ο δικός μου καθρέφτης, μίας και δεν είχα τα παιχνίδια, που είχαν άλλα παιδιά. Για εμένα η προπόνηση είναι ένας καθημερινός αγώνας». 

Για την εξέλιξή του: «Πνευματικά κάθε χρόνια μαθαίνω να διαχειρίζομαι το αγχώδεις καταστάσεις και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την αποχή μου από τα παιχνίδια. Γιατί όσο περισσότερο κάνεις να παίξεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την αγωνιστική σου διάρκεια και να παραμείνεις σε ένα υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι φέτος διαχειρίστηκα καλύτερα την αποχή μου».

Για το αν έχει βελτιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι: «Νομίζω και στο παιχνίδι μου με τα πόδια και στην αντίληψή μου στον χώρο, είναι τεχνικά κομμάτια που δουλεύουμε καθημερινά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς