24.6 C
Athens

Ζίβκοβιτς: Η επιθυμία μου είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι αδιαμφισβήτητα ο MVP του φετινού ΠΑΟΚ κι αυτό επιβεβαιώνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ο Σέρβος ήταν ξανά καταλυτικός απέναντι στην… αγαπημένη του ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη, κάνοντας από τώρα τους οπαδούς του Δικεφάλου να ανησυχούν για το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη.

Πρόθεση του ίδιου πάντως, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους Τύπου λίγο μετά τη λήξη στο ΟΑΚΑ, είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και για τη νέα χρονιά, καθώς νιώθει καλά σε όλα τα επίπεδα με τη ζωή του στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αν σκέφτονται ήδη τον τελικό: «Ο τελικός του Κυπέλλου είναι σε 15 ημέρες, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, όπως κάναμε και απέναντι στην ΑΕΚ. Ήταν σημαντικό για εμάς που κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις τέσσερις νίκες επί της ΑΕΚ σε 45 μέρες: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζουμε το παιχνίδι μας και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Έτσι έρχονται τα αποτελέσματα και οι νίκες που είναι το ζητούμενο για εμάς».

Για τις δικές του επιδόσεις: «Δεν παίζω μόνος μου, παίζουμε σαν ομάδα και είναι πολύ σημαντικό. Το σημαντικό δεν είναι ποιος σκοράρει, αλλά το να παίζουμε ως ομάδα και όταν νικάμε, νικάμε ως ομάδα».

Για το αν φέτος ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του: «Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα ματς. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Ναι, θα το ήθελα. Θα δούμε τι θα γίνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς