25.6 C
Athens

Κινδυνεύει με φυλάκιση παλαίμαχος παίκτης της Λίβερπουλ για εμπόριο ναρκωτικών

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε ο παλαίμαχος παίκτης της Λίβερπουλ, Λέιτον Μάξγουελ, ο οποίος κατηγορείται από τις Αρχές για εμπόριο κοκαΐνης, με τον 41χρονο Ουαλό να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Ο Μάξγουελ φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ τη διετία 1999-2001 και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Κάρντιφ, με την ποδοσφαιρική καριέρα του 41χρονου να είναι πολύ σύντομη.

Για την ακρίβεια, ο άλλοτε μέσος των «Reds» αποχώρησε από τον χώρο του ποδοσφαίρου τρία χρόνια (2004) αφότου απομακρύνθηκε από το «Άνφιλντ». Κάπου εκεί αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τις ναρκωτικές ουσίες και το εμπόριο αυτών, κάτι που σίγουρα του απέφερε περισσότερα χρήματα από όσα έβγαζε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ξεσκέπασαν ένα οργανωμένο έγκλημα μίας συμμορίας εμπόρων κοκαΐνης και κατέσχισαν 60 κιλά κοκαΐνης και ηρωίνης με εκτιμώμενη αξία 6.000.000 λίρερ.

Ο Μάξγουελ, οποίος ήταν ένας από τους δεκάδες υπόπτους που συνελήφθησαν, εμφανίστηκε στο Δικαστήριο του Κάρντιφ και παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, αντιμετωπίζοντας πλέον τον κίνδυνο της φυλάκισης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς