22.7 C
Athens

Ντρέγκερ: Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ χαρακτήρισε δίκαια την ισοπαλία στην έδρα του Άρη (5/5, 1-1), ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά που χρησιμοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είπε αρχικά στα κανάλια Novasports για το ματς με του Θεσσαλονικείς: «Πραγματικά, είδαμε πολλά παιδιά που δεν συνηθίζουν να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες και είχαν καλή απόδοση. Κάναμε 25 καλά λεπτά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κυριάρχησε και νομίζω ότι η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Και ο Ντρέγκερ συμπλήρωσε: «Ο προπονητής δικαιολογημένα έμεινε ικανοποιημένος γιατί τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, αλλά έδειξαν καλό πρόσωπο και απέδειξαν ότι παρόλο που δεν έπαιζαν, ήταν έτοιμοι για να αγωνιστούν. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν τυχεροί και πρέπει να το παραδεχτούμε. Ο Άρης είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του Πρωταθλήματος και οι παίκτες του έδειξαν ότι ήρθαν για να διεκδικήσουν πράγματα».

Τέλος, ο διεθνής αμυντικός των Ερυθρόλευκων είχε ένα καλό λόγο να πει για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Συγχαρητήρια στον Καλογερόπουλο, ο Σουρλής έκανε καλό παιχνίδι, ο Τζολάκης έχει παίξει λίγα παιχνίδια. Αν σκεφτούμε ότι αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά, τότε το γεγονός ότι πήραμε έναν βαθμό μας αφήνει ικανοποιημένους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς