14.9 C
Athens

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φοφανά»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός, που ψάχνεται από τώρα για την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκουεσουμά Φοφανά της Γκινκάμπ.

Το δίκτυο ειδήσεων «footmercato.net» κάνει λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον 3 ομάδων προς το πρόσωπο του 28χρονου μέσου, που μένει ελεύθερος από τους Γάλλους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανάμεσα στους συλλόγους που έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, όπως αναγράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Οι άλλες ομάδες είναι η Άντβερμπ και η Κλεμόντ Φουτ από τη Γαλλία.

«Στα 28, ο Γκουεσουμά Φοφανά έχει ταξιδέψει αρκετά στη Γαλλία. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων στην Χάβρη, αυτός ο περισσότερο αθλητικός box to box μέσος έχει περάσει και από την Λυόν Ντουσέρε, την Αμιάν και την Γκινγκάμπ.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο αδερφός του πρώην παίκτη της Λυόν, Γκουεντί Φοφανά, δεν στερείται προτάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Αντβέρπ, ο Παναθηναϊκός και η Κλεμόντ Φουτ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.», αναφέρει το σχετικό απόσπασμα των Γάλλων.

Ο Φοφανά τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με τη Γκινκάμπ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς