21.6 C
Athens

Επίσημο: Με παρουσία 9.500 φιλάθλων ο τελικός του Europa League στο Γκντανσκ!

Η UEFA έδωσε το ΟΚ και ο τελικός του Europa League στο Γκντανσκ θα φιλοξενήσει 9.500 φιλάθλους σε μία είδηση που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον

Είναι επίσημο! Ο φετινός τελικός του Europa League στην Πολωνία θα διεξαχθεί με την παρουσία 9.500 φιλάθλων στις κερκίδες του «Gdansk Stadium»!

Η είδηση που ο κάθε οπαδός του ποδοσφαίρου περίμενε να ακούσει. Μία στάλα αισιοδοξίας μπροστά στα σύννεφα που έχουν σκεπάσει τα πάντα και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας εδώ και τόσους μήνες.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος τελικός της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα φιλοξενήσει περίπου 9.500 φιλάθλους στις κερκίδες της πολωνικής πόλης, κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε για ανάλογη απόφαση και στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Οι πολωνικές αρχές έδωσαν το ΟΚ στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου και απομένει μόνο να μάθουμε το ζευγάρι του τελικού με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (νίκησε 6-2 τη Ρόμα) και Βιγιαρεάλ (2-1 την Άρσεναλ στην Ισπανία) να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο τελικός του Γκντανσκ είναι προγραμματισμένος για τις 26 Μαΐου 2021 και ώρα 22:00.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς