19.1 C
Athens

Στηρίζει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Γκάρι Νέβιλ: Δεν αντέχουν άλλο, μίλησαν!

Στο πλευρό των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που διαμαρτύρονται κατά της διοίκησης του συλλόγου και τοy Τζόελ Γκλέιζερ, στάθηκε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος εξαρχής τάχθηκε ενάντια στο εγχείρημα της European Super League.

Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής αγώνων στο «Sky Sports», ο οποίος πήρε θέση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής (3/5) στο «Ολντ Τράφορντ», επιρρίπτοντας την ευθύνη ανοικτά στην απόφαση της οικογένειας που έχει τα ηνία του συλλόγου να λάβει μέρος στη European Super League.

«Είναι μια συνέπεια των ενεργειών της ιδιοκτησίας της Γιουνάιτεντ περίπου πριν δύο εβδομάδες. Η μη αποδοχή της ιδιοκτησίας της ομάδας είναι κάτι που υπήρχε. Αλλά πριν δύο εβδομάδες δεν έβλεπες τέτοιες αντιδράσεις. Η άποψή μου είναι ότι απλώς εάν τελικά αποφασίσουν να πουλήσουν την ομάδα θα πάρουν πάρα πολλά χρήματα. Ακόμη και τώρα να το κάνουν είναι πιστεύω η κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα, θεωρώ ότι θα είναι και η πιο τίμια απόφαση που θα έπρεπε να λάβουν», ανέφερε αρχικά.

«Αντέδρασαν γι’ αυτό που θεωρούν σωστό. Δεν αντέχουν άλλο. Μπορούμε να πούμε πολλά για την ιστορία της εισβολής, αλλά η αληθινή ιστορία είναι πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μίλησαν. Και δεν αντέχουν άλλο», τόνισε επίσης, στις δηλώσεις του.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε τη στιγμή που συζητούσε με τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», ενώ μάλιστα έδινε το χέρι του σε έναν εξ αυτών δείχνοντας να συμμερίζεται απόλυτα την αντίδραση τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς