16.4 C
Athens

Κόντε: Αυτοί που σήκωναν τη μύτη τους, τώρα μας εκτιμούν!

Αιχμηρός προς όσους βιάστηκαν να τον κρίνουν ήταν ο Αντόνιο Κόντε μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ίντερ, τονίζοντας πως όσοι τους κατέκριναν, τώρα τους εκτίμησαν.

Από την Κυριακή (2/5) η Ίντερ και επίσημα η πρωταθλήτρια της Ιταλίας, με την ομάδα του Κόντε να πανηγυρίζει το 19ο της Σκουντέτο, μετά την γκέλα της Αταλάντα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σασουόλο 1-1.

Έτσι, έπειτα από 11 χρόνια ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε τους «νερατζούρι» στην κορυφή και «έκλεισε» τα στόματα που βιάστηκαν να κρίνουν τη δουλειά του και να προδικάσουν το φινάλε.

«Αυτοί που… σήκωναν τη μύτη τους πριν από μερικούς μήνες, τώρα μας εκτιμούν. πολλοί από εκείνους που ψήφιζαν στις δημοσκοπήσεις πως θα έπρεπε να φύγω, ήταν αντίπαλοι οπαδοί. Εγώ ήρθα για να φέρω επιτυχία μέσα σε μια τριετία και το πέτυχα», δήλωσε 51χρονος στο «90th minute».

«Αυτή είναι σίγουρα μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες μου στην καριέρα μου. Δεν ήταν εύκολη επιλογή να έρθω στην Ίντερ, όπου σε κάθε περίπτωση η ομάδα δεν ήταν ανταγωνιστική για να κερδίσει κάτι σημαντικό. Αποδέχτηκα την πρόκληση με μεγάλη επιθυμία και νομίζω ότι με το έργο μας ανταμείβονται για όλες τις μεγάλες θυσίες που έχουμε κάνει», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται το μέλλον:

«Τώρα ας απολαύσουμε αυτήν την επιτυχία. Από τώρα έως το τέλος της σεζόν, για ένα μήνα, θέλω απλώς να το απολαύσω. Τώρα αισθανόμαστε χαλαροί και χαρούμενοι, για την ομάδα και τους οπαδούς. Σε αυτά τα δύο χρόνια έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε μεγαλώσει πολύ και σε λίγο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς