22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Η διοίκηση θα είναι εκεί!

Το ταξίδι της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού από τη Βουδαπέστη έχει αρχίσει από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (2/5) και μέσω Άμστερνταμ η αποστολή αναμένεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (3/5, 01:15).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε στις 18:00 αεροπορικώς από τη Βουδαπέστη για το Άμστερνταμ. Η αναχώρηση από την ολλανδική πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Ελλάδα για την πανδημία του κορωνοϊού, δεν επιτρέπεται να μαζευτεί πλήθος κόσμου στα Σπάτα για να αποθεώσει τις θριαμβεύτριες, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού θα βρεθεί κανονικά για μία ακόμα φορά δίπλα τους!

Η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου θα είναι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» περίπου κατά τις δύο τα ξημερώματα και θα εκεί θα βρεθεί η διοικητική ηγεσία του συλλόγου. Από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το Καραϊσκάκης η αποστολή θα μετακινηθεί με πούλμαν. Άλλωστε, στο γήπεδο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού τα μέλη της ομάδας πόλο Γυναικών έχουν αφήσει τα αυτοκίνητά τους.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο των Ερυθρόλευκων αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο φαληρικό γήπεδο και να υποδεχτούν τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης και θριαμβεύτριες επί ουγγρικού εδάφους, δίνοντας τα συγχαρητήριά τους και από κοντά!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς