19.1 C
Athens

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα αναμένεται να μπει άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στη μέση

Η απόφαση έχει ληφθεί και ο Ουσεϊνού Μπα θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μέση.

Οι εντατικές θεραπείες μπορεί να βελτίωσαν ως ένα βαθμό την κατάσταση του Σενεγαλέζου στόπερ του Ολυμπιακού, αλλά από τη στιγμή οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται από τις 7 Μαρτίου (ενώ ο Μπα έχει να αγωνιστεί από τις 11 Απριλίου), έχει προκριθεί η λύση του χειρουργείου κατόπιν της δεύτερης γνώμης που έλαβε ο διεθνής άσος με προσωπικό του γιατρό στη Γαλλία.

Προφανώς, η σεζόν έχει τελειώσει για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι πιθανό να χάσει και το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Αυτό που προέχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να αποκατασταθεί το πρόβλημα στη μέση και ο παίκτης να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα, πρέπει να γίνει πρώτα η επέμβαση για να οριστεί το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής επιστροφής του Μπα στην αγωνιστική δράση.

Από τη στιγμή που τραυματίας είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με δύο καθαρόαιμους στόπερ, τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Πλέον, ως κεντρικός αμυντικός λογίζεται και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος είναι τιμωρημένος ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης των Ερυθρόλευκων στην έδρα του Άρη (5/5, 17:15). Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως είναι γνωστό, επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5).

https://athlosnews.gr/olympiakos-ola-anoichta-gia-mpa/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς