18.8 C
Athens

Γιουβέντους: «Στην πόρτα της εξόδου ο Ρονάλντο, ψάχνει ήδη ομάδα ο Μέντες»

Δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, με τα ιταλικά Μέσα να κάνουν λόγο για επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα, ενώ αναφέρουν πως έχει ενημερωθεί ήδη ο Χόρχε Μέντες, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Πορτογάλου.

Όπως όλα δείχνουν, η περίοδος χάριτος στη Γηραία Κυρία πέρασε και ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να αφήσει το Τορίνο και να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του. Η ψυχολογία και η διάθεση του Πορτογάλου σούπερ σταρ άλλαξε από την στιγμή που οι «μπιανκονέρι» αποκλείστηκαν από την Πόρτο στο Champions League τον περασμένο Μάρτιο.

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους όχι μόνο δεν διεκδικεί το Scudetto (στο -13 από την κορυφή), αλλά κινδυνεύει και να μείνει εκτός Ευρώπης, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με Νάπολι και Μίλαν.

Όπως αναφέρει το «Gazzetta dello Sport» ο μάνατζερ του Ρονάλντο έχει αναλάβει να βρει τον νέο προορισμό στην καριέρα για την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους λήγει το καλοκαίρι του 2022 και αν φύγει τότε θα πρέπει να μειώσει τις ετήσιες απολαβές του, καθώς η φορολογία θα αλλάξει σε ότι αφορά στα εισοδήματά του εκτός ποδοσφαίρου.

Από την άλλη, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ξεκαθάρισε πως δεν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μια πιθανή επιλογή για εκείνον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς