14.3 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι: Απέκτησε το μεγάλο ταλέντο της Εστουδιάντες

Μετά τη μεταγραφή του 17χρονου Καϊκί από τη Φλουμινένσε, η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε δεύτερο μεταγραφικό «μπαμ» και σύντομα ακόμα ένα ταλέντο θα προστεθεί στη φαρέτρα της, με τον 18χρονο Ντάριο Σαρμιέντο της Εστουδιάντες να υπογράφει συμβόλαιο με τους Πολίτες.

Η Σίτι μπορεί τη φετινή σεζόν να τα έχει σαρώσει όλα στο πέρασμά της και να καταγράφει μία μαγική πορεία, ωστόσο οι Πολίτες έχουν στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, που έχουν αποφασίσει να σαρώσουν ό,τι ταλέντο υπάρχει σε κάθε μήκος και πλάτος της γης.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο αγγλικός σύλλογος ολοκλήρωσε την απόκτηση του «νεόυ Νεϊμάρ», όπως είναι το παρατσούκλι του 17χρονου Καϊκί, ο οποίος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα νέων της Σίτι το καλοκαίρι του 2022.

Τελευταίο απόκτημα των πολιτών είναι ο Ντάριο Σαρμιέντο, την μετακόμιση του οποίου στο Μάντσεστσερ έκανε γνωστή η Εστουδιάντες με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Μ.Παρασκευής (30/4).

Ο σύλλογος από την Αργεντινή ανακοίνωσε πως παραχώρησε τον 18χρονο εξτρέμ αντί 6 εκατομμυρίων, ποσό που μπορεί να ανέβει κι άλλο με διάφορα μπόνους στόχων.

Ο Σαρμιέντο έχει πραγματοποιήσει 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εστουδιάντες, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές και θα ενταχθεί στη Σίτι από την 1η Ιουλίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς