16.1 C
Athens

Ρεάλ: Ανεβάζει το «κασέ» και ανανεώνει με τον Βάθκεθ

Τη φανέλα της Ρεάλ θα συνεχίσει να φοράει ο Λούκας Βάθκεθ και μετά το τέλος της σεζόν, καθώς μετά τη νέα ανανεωμένη προσφορά των Μαδριλένων, βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ισπανική «AS».

Ο 29χρονος Ισπανός μπορεί να στάθηκε νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα άτυχος και να τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ωστόσο η παρουσία του στη Μαδρίτη είναι σημαντική για τους «μερένγκες», οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, που ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιο.

Μάλιστα, η Ρεάλ επέστρεψε με νέα ανανεωμένη πρόταση, ανέβασε το κασέ του έμπειρου αριστερού χαφ και από 3,5 εκατ. ευρώ που του προσέφερε αρχικά αύξησε την προσφορά στα 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπόθεση του Ισπανού θεωρείται ειλημμένη από τους ανθρώπους του συλλόγου, με την επέκταση της συνεργασίας τους να ολοκληρώνεται και τυπικά εντός των επόμενων ημερών και ο Βάθκεθ να φορά τα «λευκά» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τόσο η Μπάγερν, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ομάδες που προσέγγισαν το προηγούμενο διάστημα τον 29χρονο, επιθυμία του οποίου ωστόσο, ήταν να παραμείνει στη Μαδρίτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς