12 C
Athens

Σούντγκρεν: Γίνεται κουβέντα για ανανέωση με τον Άρη

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν διανύει την καλύτερη του χρονιά με τον Άρη, καθώς μετά τη φυγή του Ένινγκ το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στο πλάνο της ομάδας και απ’ ότι φαίνεται θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Σουηδός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Κίτρινους μέχρι το 2022, ωστόσο όπως αποκάλυψε στη σουηδική «Expressen» η κιτρινόμαυρη διοίκηση συζητά μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούντγκρεν:

«Όταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο. Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν. Ήταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά δεν είχα πολύ χρόνο. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο.

Στην Ελλάδα είναι αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν».

Αναφορικά με το μέλλον του:

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατί δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς