15.9 C
Athens

Ο Μέτσελντερ παραδέχθηκε ότι διακίνησε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ο Κριστόφ Μέτσελντερ βρέθηκε τη Μ. Πέμπτη (26/4) ενώπιον της δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία, με τον άλλοτε παίκτη των Ντόρτμουντ, Ρεάλ και Σάλκε να παραδέχεται ότι απέστειλε υλικό τέτοιου περιεχομένου, αλλά να αρνείται το κατηγορητήριο εναντίον του.

Η δίκη του πρώην διεθνή Γερμανού στόπερ που πραγματοποιήθηκε στο δικαστήριο του Ντίσελντορφ στη Γερμανία δεν τελείωσε, αλλά θα συνεχιστεί σίγουρα ως την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγός του, τον κατήγγειλε στις Αρχές, αποκαλύπτοντας ότι της έστειλε τουλάχιστον 15 φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό.

Ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, παραδέχτηκε ότι αφενός επισκέφθηκε στο διαδίκτυο ιστοσελίδες με ανάλογο περιεχόμενο, ανταλλάζοντας απόψεις με άλλους και αφετέρου ότι απέστειλε φωτογραφίες με αυτό το υλικό σε διάφορους παραλήπτες.

Από την άλλη βέβαια, ο Μέτσελντερ δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες ότι φέρει στην κατοχή του πάνω από 300 φωτογραφίες, αλλά υποστήριξε πως εκείνες που βρήκε ήταν προσβάσιμες σε όλους και ως εκ τούτου τις «κατέβασε» για να τις στείλει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς