17.1 C
Athens

«Βόμβα» από τον Ντάνιελ Εκ: Προσφέρει μέχρι και 1,8 δις για την Άρσεναλ!

Πανέτοιμος για το επόμενο βήμα δηλώνει ο Ντάνιελ Εκ, ο οποίος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καταθέσει επίσημα πρόταση στην Άρσεναλ, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1,8 δις ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας της μουσικής βιομηχανίας αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν αστειεύεται για την Άρσεναλ και η «βόμβα» που ξεστόμισε προ ολίγων ημερών είναι μία πρόταση που εξέταζε καιρό τώρα και την οποία μελετούσε μεθοδικά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Οι «κανονιέρηδες» ολοένα και απομακρύνονται από την κορυφή. Στην αρχή δεν ήταν μέσα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αργότερα έμεναν εκτός τετράδας και πλέον κοντεύουν να μείνουν και εκτός Ευρώπης, ενώ η απόφαση του συλλόγου να πρωτοστατήσει στη European Super League ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.

Η κατάσταση είναι έκρυθμη και το Λονδίνο βρίσκεται σε έναν «εμφύλιο πόλεμο», με χιλιάδες οπαδούς των «Gunners» να διαμαρτύρονται κατά του ιδιοκτήτη και μεγαλομετόχου, Σταν Κρένκε. Και τη σωστή στιγμή, εμφανίζεται ο Ντάνιελ Εκ, ο οποίος θέλει να επαναφέρει την Άρσεναλ στην παλιά της αίγλη και που για πολλούς φαντάζει σαν ο από μηχανής Θεός που ήρθε για να βγάλει την ομάδα από τον «βούρκο».

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση εξαγοράς της αγγλικής ομάδας που να φτάνει τα 1,8 δις λίρες. Βέβαια, από τη μεριά του ο Κρένκε έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει – την παρούσα φάση τουλάχιστον – το πακέτο των μετοχών του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς