20.8 C
Athens

Το δείπνο του Λαπόρτα με τον πατέρα του Μέσι δίνει το πρώτο μήνυμα παραμονής!

Το καταλανικό κανάλι TV3 αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, δείπνησε την προηγούμενη εβδομάδα σε φιλικό κλίμα με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Λίο Μέσι, Χόρχε.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικό, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη στο θέμα που «καίει» και έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Αργεντινού σταρ με τους «Μπλαουγκράνα».

Ωστόσο η συνάντηση των δύο ανδρών αποτέλεσε ένα πρώτο αισιόδοξο μήνυμα για τους οπαδούς της Μπάρτσα, που κοιμούνται και ξυπνάνε με την ελπίδα ότι ο «δικός τους» ποδοσφαιρικός Θεός θα ανανεώσει και θα παραμείνει στη Βαρκελώνη για πάντα!

Μάλιστα, όπως γράφουν οι Ισπανοί, ο Χόρχε Μέσι έδειξε να κατανοεί τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που διανύει το κλαμπ λόγω της πανδημίας, αναφέροντας ότι στο μυαλό του γιού του υπάρχει η σκέψη για ένα ειδικό πλάνο 10ετίας, που θα του επιτρέψει στο ενδιάμεσο να αγωνιστεί στην Αμερική, έως ότου γυρίσει ξανά στη Βαρκελώνη για να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή ή κάποιο άλλο επιτελικό πόστο στην ομάδα της καρδιάς του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς