25.1 C
Athens

Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ 2-2: Βαθμό-χρυσάφι στο «Σαν Μαμές»

Βαθμό-χρυσάφι στο «Νουέβο Σαν Μαμές» απέσπασε η Βαγιαδολίδ, καθώς έμεινε στο 2-2 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής.

Η Βαγιαδολίδ απέσπασε σημαντικό βαθμό που τη φέρνει στους 30 στη μάχη της σωτηρίας, την ώρα που οι Βάσκοι έμειναν μακριά από τη θέση της σωτηρίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με το ωραίο σουτ του Μορθίγιο, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0 και ο Ορεγιάνα απάντησε στο 70′. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ραούλ Γκαρθία από κοντά έκανε το 2-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν ξανά την απάντηση στο 85′.

Ο Γιάνκο έβγαλε υπέροχη σέντρα στην καρδιά της περιοχής από τα δεξιά, ο Βάισμαν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και πλάσαρε τον Σιμόν διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Νούνιεθ, Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Μπερενγκέρ (63′ Ιβάι), Ντάνι Γκαρθία, Ουνάι Λόπεθ (72′ Βέσγα), Μορθίγιο (62′ Νίκο Γουίλιαμς), Σανθέτ (62′ Ραούλ Γκαρθία), Βιγιαλίμπρε (72′ Ινιάκι Γουίλιαμς)

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Γιάνκο, Χοακίν (79′ Ολίβας), Ελ Γιαμίκ, Νάτσο, Πλάνο, Φέντε (79′ Γκουαρδιόλα), Αλκαράθ (62′ Μέσα), Ορεγιάνα (79′ Ερβίας), Μάρκος Αντρέ (62′ Μίτσελ), Βάισμαν

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς