22.7 C
Athens

Ανακοίνωσε τρεις η Δόξα Δράμας

Την απόκτηση των Άλεξ Κρουθ, Βαγγέλη Ανδρέου και Τάσου Κρητικού ανακοίνωσε η ομάδα της Δόξας Δράμας

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας. Πρόκειται για τον Ισπανό Άλεξ Κρουθ και τους Βαγγέλη Ανδρέου και Τάσο Κρητικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Παίκτες της Δόξας Δράμας είναι πλέον ο Άλεξ Κρουθ, ο Βαγγέλης Ανδρέου και ο Τάσος Κρητικός. Αφού ολοκλήρωσαν τον εργομετρικό έλεγχο στην Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν στην Δράμα και υπόγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα.

Αρχικά, παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Οταπασίδη, υπόγραψε ο 29χρονος (17/6/90) Ισπανός πλάγιος επιθετικός Άλεξ Κρουθ. Όμως θα μεταβεί αύριο στο Μπάνσκο, καθώς εκκρεμεί μια τελευταία λεπτομέρεια στα χαρτιά του.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ολοκληρώθηκε η υπογραφή των συμβολαίων του Βαγγέλη Ανδρέου και του Τάσου Κρητικού. Ο 27χρονος (3/ 9/1990) Βαγγέλης Ανδρέου είναι κεντρικός αμυντικός, κατάγεται από τα Τρίκαλα και αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ο 23χρονος (25/1/1995) Τάσος Κρητικός παίζει στην επιθετική γραμμή, γεννήθηκε στη Λάρισα, αγωνίζονταν στον Πανσερραϊκό και έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ Λάρισα όπου ανήκε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς