19.3 C
Athens

Δεν αστειεύεται ο Ντάνιελ Εκ για την Άρσεναλ: «Έχω τα χρήματα!»

Καλά θα κάνουν όσοι δεν πήραν στα σοβαρά τον Ντάνιελ Εκ να το ξανά σκεφτούν, καθώς ο ισχυρός άνδρας της μουσικής βιομηχανίας και συνιδρυτής του Spotify τοποθετήθηκε επίσημα την Τετάρτη (28/4) στο CNBC, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει συγκεντρώσει ένα ικανοποιητικό πόσο που θα προσφέρει στους τωρινούς ιδιοκτήτες της Άρσεναλ.

Κάθε άλλο παρά λόγια του αέρα ήταν όσα δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες μέσω αναρτήσεων του στα social media ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος. Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Εκ περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία και όταν αυτή βρέθηκε έσκασε η «βόμβα».

Υπενθυμίζουμε ότι o 38χρονος λίγη ώρα μετά την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι οπαδοί των «Gunners» έξω από το «Εμιρέιτς», ζητώντας την απομάκρυνση του Σταν Κρένκε από τα ηνία του συλλόγου, ο Σουηδός βρήκε πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει την ομάδα.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από δημοσιεύματα ο  ισχυρός άνδρας της μουσικής βιομηχανίας ζήτησε τη βοήθεια των τριών θρύλων των «Gunners», Τιερί Ανρί, Ντένις Μπέργκαμπ και Πατρίκ Βιεϊρά, προκειμένου να τον βοηθήσουν στον εγχείρημά του.

Ο Κρένκε βρίσκεται στα… σχοινιά και η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του Σουηδού από τον ίδιο κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Αμερικανό, στον όποιο άναψε «φωτιές» μετά τις σημερινές δηλώσεις του.

«Σοβαρολογώ, έχω εξασφαλίσει τα χρήματα για αυτό και θέλω να προσφέρω μια πολύ συναρπαστική προσφορά στους ιδιοκτήτες και ελπίζω να με ακούσουν. Σίγουρα δεν περίμενα ότι αυτό θα συμβεί εν μία νυκτί και προετοιμαζόμουν για το ότι θα είναι ένα μακρύ ταξίδι», ανέφερε αρχικά, στο CNBC και συμπλήρωσε:

«Είμαι οπαδός της Άρσεναλ από τα 8 μου. Η Άρσεναλ είναι η ομάδα μου, λατρεύω την ιστορία, τους παίκτες και τους οπαδούς. Βλέπω απλώς μια τεράστια ευκαιρία να θέσω ένα πραγματικό όραμα για το σύλλογο να το επαναφέρει στη δόξα του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς