18 C
Athens

Γκιγκς: Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση

Ο Ράιαν Γκιγκς αρνήθηκε τις κατηγορίες για επιθετική συμπεριφορά και σωματική βλάβη εις βάρος της πρώην συντρόφου του και μίας ακόμη νεαρής γυναίκας και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ το επόμενο δικαστήριο θα λάβει χώρα στις 26 Μαΐου.

Στο δικαστήριο του Μάντσεστερ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (28/4) ο Ουαλός τεχνικός για να αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες επίθεσης σε γυναίκες. Συγκεκριμένα, ο πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ουαλίας κατηγορείται για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης στην άλλοτε σύντροφό του, Κέιτι Γκρέβιλ, καθώς και για επίθεση και ξυλοδαρμό της νεαρής αδερφής της, Έμα Γκρέβιλ.

Ωστόσο, ο 47χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε πως είναι αθώος, τονίζοντας πως το όλο θέμα κατασκευάστηκε για να τον εκβιάσουν και να του αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ο Γκιγκς παραβρέθηκε στη δίκη και δήλωσε πως θέλει να «καθαρίσει» το όνομά του, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 26 Μαΐου.

Μάλιστα, οι προϋποθέσεις εγγύησης είναι ότι δεν πρέπει να επικοινωνήσει με τις αδελφές Γκρέβιλ, ούτε να πάει σε οποιαδήποτε διεύθυνση κι αν βρίσκονται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς