19.8 C
Athens

Κούμαν: Να τελειώσει την καριέρα του εδώ ο Μέσι, ήταν όλη του τη ζωή στην ομάδα

Την αισιοδοξία του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν εξέφρασε ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τόνισε πως έχει άγνοια για την προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, μετά την είδηση – βόμβα του έγκριτου δημοσιογράφου, Μαρσέλο Μπέχλερ, που αποκάλυψε την Τρίτη (27/4), ότι οι Παριζιάνοι κατέθεσαν πρόταση στον Μέσι για συμβόλαιο 2+1 χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γρανάδα (29/4, 20:00) για την εγκυρότητα της πρότασης και φρόντισε να εκφράσει την πεποίθησή του για την παραμονή του Αργεντινού στον καταλανικό σύλλογο.

«Δεν με ενδιαφέρει τα όσα γράφονται. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η πρόταση της Παρί. Ελπίζω ο Λίο να παραμείνει μαζί μας. Πρέπει να τελειώσει την καριέρα του εδώ γιατί ήταν όλη του τη ζωή σε αυτή την ομάδα. Είναι όμως δική του απόφαση. Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι το αυριανό (29/04, 20:00) με την Γρανάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς