18 C
Athens

Νεϊμάρ: Θέλω να κερδίσω το Champions League, θα κάνω τα πάντα

Την επιθυμία του να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Champions League και να σηκώσει την Κούπα, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Νεϊμάρ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν τον απασχολεί τόσο το Χρυσό Παπούτσι.

Πέρυσι οι Παριζιάνοι έφτασαν στην πηγή, αλλά η Μπάγερν τους «έφραξε» τον δρόμο και τους εμπόδισε να πιούν νερό. Σήμερα, η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι πιο διψασμένη από ποτέ.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (28/4, 22:00) στο «Παρκ Ντε Πρενς» τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Champions League και ο Νεϊμάρ ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να στεφθεί τη φετινή σεζόν η Παρί παγκόσμια πρωταθλήτρια.

«Είμαι έτοιμος για τον αγώνα. Και θα κάνω τα πάντα για να πάει η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό. Όσον αφορά το Ballon d’Or, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Εστιάζω στο Champions League, το οποίο είναι ο πρώτος στόχος μου και είναι πολύ πιο σημαντικό σε μια καριέρα», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος σταρ και πρόσθεσε:

«Θέλω να κερδίσω αυτόν τον αγώνα, να κερδίσω το Champions League. Στο μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα θυμάμαι περισσότερο ότι βοήθησα την Παρί να κερδίσει το Champions League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς