17.2 C
Athens

Ρεάλ: Ο Ζιντάν σκέφτεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Έντεγκααρντ

Η Ρεάλ φαίνεται πως επιθυμεί την επιστροφή του Μάρτιν Έντεγκαανρτ στη Μαδρίτη, με τον 22χρονο να έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν στο «Εμιρέιτς», γεγονός που οδήγησε τον Ζινεντίν Ζιντάν να ξανά σκεφτεί την περίπτωσή του και το μέλλον του στον ισπανικό σύλλογο.

Ο νεαρός Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που το δόθηκε μέσα από τον δανεισμό ρου τους «Gunners», απέδειξε την αξία του και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Γάλλο τεχνικό τον «μερένγκς».

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Έντεγκααρντ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο 22xronow δικαιώνει συνεχώς τον Αρτέτα για την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Μάλιστα, οι εξαιρετικές του εμφανίσεις και η γενικότερη παρουσία του έχουν οδηγήσει τον αγγλικό σύλλογο στο να κάνει μόνιμη τη μετακίνησή του στην Αγγλία.

Παρόλα αυτά, οι Μαδριλένοι δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον νεαρό Νορβηγό στους «κανονιέρηδες», ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί την επιστροφή του στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mirror»,η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη αν δεχθεί τυχόν προσφορές για τον Έντεγκααρντ, με τους Ισπανούς πρωταθλητές να πιστεύουν ότι έχει τεράστιο μέλλον με τον σύλλογο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς