22.8 C
Athens

Κασίγιας: Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο σήμερα

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον επίσης παλαίμαχο τερματοφύλακα Σαντιάγκο Κανιθάρες, παραδέχθηκε ότι το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που παίζεται σήμερα δεν του αρέσει.

Ο πρώην Ισπανός πορτιέρο έζησε ένδοξες εποχές τόσο στη Ρεάλ όσο και την Πόρτο. Εποχές όπου στο «Μπερναμπέου» και το «Ντραγκάο» γινόταν το αδιαχώρητο από τον κόσμο.

Σήμερα ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει κατά κόρον τη ζωή μας και το ποδόσφαιρο θα ήταν αδύνατον να μην επηρεαστεί. Μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα είδαμε δειλά – δειλά σε ερευνητικό στάδιο ακόμη, την επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα.

Ο 39χρονος Κασίγιας μίλησε στον παλαίμαχο κίπερ της Βαλένθια, σχολιάζοντας το μοντέρνο ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ημερών, την European Super League.

«Δεν μου αρέσει σήμερα το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα. Δεν μου αρέσει η κατάσταση. Υπάρχει έλλειψη πάθους. Δεν είναι το ίδιο. Ανυπομονώ να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα» ανέφερε αρχικά ο Κασίγιας και πρόσθεσε αναφορικά με το εγχείρημα της κλειστής Λίγκας:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να κατευθυνόμαστε προς έναν νέο κόσμο, με νέες προκλήσεις. Και δεν ξέρω αν οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ή όχι ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς