23.8 C
Athens

Ο Σάρι απομακρύνει τον Φονσέκα από τη Ρόμα

Μετά και τη νέα ήττα της Ρόμα από την Κάλιαρι του Χαράλαμπου Λυκογιάννη, ο Πάουλο Φονσέκα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία να αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο των Ρωμαίων και για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η διοίκηση των «τζιαλορόσι» φαίνεται να έχει βρει ήδη στο πρόσωπο του Μαουρίτσιο Σάρι τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου που ελπίζει σε κατάκτηση του Europa League (η ομάδα του θα παίξει κόντρα στην Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά της διοργάνωσης) για να σώσει κάτι από τη φετινή σεζόν στη Ρώμη.

Ο έμπειρος και άνεργος από επιλογή εδώ και 9 μήνες, Σάρι, φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του απαιτητικού πάγκου της Ρόμα και να επιστρέψει στη Serie A μετά το ομολογουμένως αποτυχημένο πέρασμα του από τη Γιουβέντους.

Στο ραντεβού που αναμένεται να έχει εντός των επόμενων ημερών ο Ιταλός τεχνικός με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα θα συζητηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας, καθώς και οι απαιτήσεις του 62χρονου για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς