18.7 C
Athens

Ντ’ Αντόνι: «Ο Καρμέλο Άντονι ταιριάζει περισσότερο σ’ εμάς»

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι δήλωσε ότι ο Καρμέλο Άντονι ταιριάζει περισσότερο στους Ρόκετς παρά στους Νικς

Τη δική του άποψη ανέφερε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι για τη μεταγραφή του Καρμέλο Άντονι στους Χιούστουν Ρόκετς. Συγκεκριμένα ο προπονητής των Ρόκετς, υποστηρίζει ότι Μέλο θα πάει καλύτερα στη νέα του ομάδα, διότι εκείνη του ταιριάζει περισσότερο απ’ ότι οι Νικς που ήταν στο παρελθόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι τελείως διαφορετικά πλέον. Στην Νέα Υόρκη, όταν οι Νικς έδωσαν τη μισή ομάδα στους Νάγκετς για να πάρουμε τον Καρμέλο το 2011, όλοι περίμεναν πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα, κάτι που δεν ήταν ρεαλιστικό. Βάζω πολλή πίεση σε όλους, αλλά αυτό ήταν κάτι που… ξεχείλισε το ποτήρι. Φέτος έχουμε μια ομάδα με πολλούς βετεράνους κι έχουμε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μας κι αυτό είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε αυτή τη δυνατότητα»

Έπειτα είπε για την περίοδο που ήταν στους Νικς: «Ποτέ δεν υπήρξε… έκρηξη μεταξύ μας. Απλά ήθελε να παίξει με τον τρόπο του κι εγώ να προπονήσω με τον τρόπο μου και υπήρξε μια σύγκρουση. Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και όλοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύω πως ταιριάζει καλύτερα στους Ρόκετς κι έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πολύ καλοί».

Ενώ τέλος, ανέφερε: «Όσο περισσότερο ταλέντο έχεις, όσο καλύτερους παίκτες έχεις, τόσο καλύτερη θα γίνει και η ομάδα. Κοιτάξτε τους Ουόριορς… Είχαν όλους αυτούς τους παίκτες και ταίριαξαν τον Ντουράντ. Εννοώ πως αν δεσμευτείς σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και όλοι είναι πιστοί στην ομάδα, τότε όλα λειτουργούν από μόνα τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς