19.9 C
Athens

Ο Ντάνιελ Εκ ζήτησε βοήθεια από Ανρί, Μπέργκαμπ και Βιεϊρά για να αγοράσει την Άρσεναλ

O ιδρυτή του Spotify, Nτάνιελ Εκ, έχει εκφράσει εδώ και λίγες ημέρες την επιθυμία του να αγοράσει την Άρσεναλ, με τα βρετανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν το πρωί της Δευτέρας (26/4) ότι ο ισχυρός άνδρας της μουσικής βιομηχανίας ζήτησε τη βοήθεια τριών θρύλων των «Gunners», προκειμένου να τον βοηθήσουν στον εγχείρημά του.

Πρόκειται για τους Τιερί Ανρί -προ ολίγου ανακοινώθηκε στους κορυφαίους του Hall of Fame της Premier League– Ντένις Μπέργκαμπ και Πατρίκ Βιεϊρά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Σταν Κρένκε τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στα… σχοινιά . Η απόφασή του να αποστατήσει η Άρσεναλ από την UEFA και να συμμετάσχει στην European Super League εξόργισε τους φίλους της ομάδας. Χιλιάδες ήταν αυτοί συγκεκριμένα, που συγκεντρώθηκαν έξω από το «Εμιρέιτς» την περασμένη Παρασκευή (23/4) και διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας την απομάκρυνση του Κρένκε από τα ηνία του συλλόγου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ντάνιελ Εκ, ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, εκδήλωσε μέσω ανάρτησης την επιθυμία του αν ο αγγλικός σύλλογος βγει στο… σφυρί, να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φαίνεται πως δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αλλά σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα έχει έρθει σε επικοινωνία με τους τρεις θρύλους των «κανονιέρηδων», Ανρί, Μπέργκαμπ και Βιεϊρά, από τους οποίους ζήτησε βοήθεια.

Ο Εκ επιθυμεί να καταθέσει προσφορά στην Άρσεναλ και αν έχει τη στήριξη των παικτών αυτών, που βρίσκονται στο «πάνθεον» του αγγλικού συλλόγου, είναι πιο πιθανό η προσπάθειά του να αποδώσει καρπούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς